« شهر رمضان الذی انزل فیه القران هدی للناس و بینات من الهدی و الفرقان »
« شهر رمضان الذی انزل فیه القران هدی للناس و بینات من الهدی و الفرقان » ماه رمضان ، ماهی است که درآن قرآن برای راهنمایی مردم و نشانه های هدایت و فرق میان حق و باطل درآن نازل شده است.

« شهر رمضان الذی انزل فیه القران هدی للناس و بینات من الهدی و الفرقان »

ماه رمضان ، ماهی است که درآن قرآن برای راهنمایی مردم و نشانه های هدایت و فرق میان حق و باطل درآن نازل شده است.

ماه رمضان فرصتی برای دعا و نیایش ، ماهی برای تقویت اراده و زمانی برای شکرگزاری و کمک به نیازمندان و قرب الهی است.

رمضان امسال که کمی متفاوت با سالهای قبل است را در حالی آغاز می کنیم که سیستم عظیم بهداشت و درمان کشور و استان و شهرستان طبس روزهای سختی را در مقابله با یک مهمان ناخوانده و منحوس سپری می کند.

دانشکده پرستاری طبس ضمن گرامیداشت فرا رسیدن این ایام پر برکت از تمامی فعالان این حوزه و تمامی کسانی که در این عرصه خدمت می کنند تشکر و قدردانی می کند و امیدواراست که با غروب خورشید ماه شعبان هرآنچه بیماری و ناراحتی بوده غروب کند و شادی « رمضان » برهمگان طلوع کند و پایانی برآن نباشد.   آمین

1399/02/08