آمادگی تمام واحدهای دانشکده پرستاری طبس برای پذیرش دانشجویان گرامی از 17/ 3 /1399
معاون امور اداری دانشکده جناب آقای محمدی با اعلام این خبر گفت : دانشکده پرستاری طبس نیز همزمان با سایر دانشگاه ها و دانشکده های سراسر کشور و با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا و رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی آمادگی پذیرش و اسکان دانشجویان گرامی از 17 /3 /1399 را اعلام می دارد. بدین منظور کار، گند زدایی و ضد عفونی خوابگاه ها و دانشکده بر اساس پروتکل های بهداشتی در چندین مرحله انجام شده است.

معاون امور اداری دانشکده جناب آقای محمدی با اعلام این خبر گفت : دانشکده پرستاری طبس نیز همزمان با سایر دانشگاه ها و دانشکده های سراسر کشور و با هماهنگی ستاد مبارزه با کرونا و رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی آمادگی پذیرش و اسکان دانشجویان گرامی از 17 /3 /1399 را اعلام می دارد. بدین منظور کار، گند زدایی و ضد عفونی خوابگاه ها و دانشکده بر اساس پروتکل های بهداشتی در چندین مرحله انجام شده است.

جناب آقای محمدی همچنین خاطر نشان کرد که با توجه به حضور 50 درصدی دانشجویان ، ارائه دروس نظری همچنان به صورت مجازی به قوت خود با قی خواهدبود و حضور دانشجویان صرفا جهت گذراندن واحدهای کارآموزی و کارآموزی در عرصه البته به صورت گروهی در تاریخ های مشخص شده خواهد بود. بعد از اتمام کارآموزی هر گروه دانشجویان ملزم به بازگشت به محل زندگی خود بوده و برای ورود گروه بعد به خوابگاه ضدعفونی اتاق ها انجام خواهد شد.

ایشان در ادامه سخنان خود افزود: در صورت نیاز دانشجویان ، کلاسهای رفع اشکال در محل آمفی تئاتر با رعایت فاصله گذاری اجتماعی تشکیل خواهد شد.

1399/03/12