دانشکده پرستاری طبس با رعایت دستور العمل های بهداشتی بازگشایی شد
درب مرکز آموزشی دانشکده پرستاری از صبح 17 / 3 / 99 ، به ‌منظور از سرگیری فعالیت‌های آموزشی، تحقیقاتی و‌ پژوهشی پس ا زیک وقفه ی سه ماهه بر روی دانشجویان و اساتید بازگشایی شد.

محمدی همچنین اضافه کرد  بسته وسایل حفاظت فردی، شامل ماسک و ماده ضد عفونی کننده دست و سطوح براساس دستورالعمل بهداشتی دانشگاه تهیه و هنگام ورود دانشجویان به خوابگاه ، در اختیار آنان قرار گرفته است،  وی افزود برای رعایت ملاحظات بهداشتی، غذای دانشجویان در بسته بندی یکبار مصرف و به صورت کاملا بهداشتی ارائه می شود.

1399/03/19