معرفی ریاست دانشکده پرستاری طبس

آدرس پست الکترونیکی: abdollahi_m@yahoo.com

تلفن تماس: 05632383460

شرح وظایف:

ماده 12 :‌وظایف رئیس دانشکده بدین قرار است :

الف: نظارت بر حسن اجرای مصوباتی که از طریق رئیس دانشگاه ، ابلاغ می شود و ایجاد زمینه های مناسب با رشد استعدادهای تحصیلی

ب: ایجاد هماهنگی در امور آموزشی و پژوهشی ، اداری و مالی و فرهنگی دانشکده

ج: نظارت بر حسن اجرای وظایف آموزشی، پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشکده

د: ارزیابی و هماهنگ کردن کلیه فعالیت های واحدهای تابعه دانشکده

ه: پیشنهاد بودجه سالانه دانشکده

و: نظارت بر کار شورای آموزشی و پژوهشی و ... دانشکده

ز: ارزیابی کار سالانه دانشکده و گزارش آن به رئیس دانشگاه

ح: بررسی صلاحیت معاونین ( مدیران گروه ها ) و اظهار نظر درباره آنان

• 1396/06/26 - 09:02
دانشكده پرستاري طبس

اطلاعيه پذيرش و ثبت نام دانشجويان جديدالورود

دانشكده پرستاري طبس

اطلاعيه پذيرش و ثبت نام دانشجويان جديدالورود

ضمن عرض تبريك  به كليه پذيرفته شدگان آزمون سراسري1396

مهم : دانشجوي عزيز ابتدا مبلغ 200000 ريال (دويست هزارريال) به حساب شماره 2178162196000 بانك ملي جهت هزينه كارت دانشجويي واريز و فيش آن را موقع ثبت  نام حضوري تحويل نمايند

• دانشجويان پذيرفته شده، در گام اول بايد اقدام به ثبت نام اينترنتي از تاريخ 1396/06/28 تا 1396/06/29 در سامانه ثبت نام دانشجويان دانشگاه نمايند.

ارائه پرينت كد رهگيري ثبت نام اينترنتي جهت مراجعه حضوري الزامي است.

ورود به سامانه ثبت نام

• در گام بعدي كليه پذيرفته شدگان بايد در روزهاي سه شنبه و چهارشنبه مورخ 1396/06/28 و  1396/06/29  جهت ثبت نام حضوري و انتخاب واحد با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبت نام نهايي و همچنين اصل رسيد پستي تاييديه تحصيلي و پرينت هايي كه پس از ثبت نام اينترنتي از سامانه دريافت كرده اند به محل شهر قبولي خود (طبس) مراجعه فرمايند و از مراجعه به دانشگاه علوم پزشكي بيرجند خودداري نمايند.

مدارك لازم جهت ثبت نام نهايي

1. اصل ديپلم كامل متوسطه يا گواهي آن براي داوطلبان نظام قديم و يك برگ تصوير آن.

2. اصل مدارك و يا گواهي تحصيلي سه سال آخر تحصيل و تصوير آن.

3. اصل گواهينامه پايان دوره يكساله پيش دانشگاهي يا گواهي آن و يك برگ تصوير آن.

4. اصل مدرك و يا گواهي ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه و سال ماقبل آن و يك برگ تصوير هر يك از آنها. (داوطلباني كه ديپلم متوسطه نظام جديد خود را از سال 84 به بعد اخذ نموده اند ديپلم آنها بايد حاوي معدل كتبي باشد.)

5. اصل شناسنامه عكس دار و 5 برگ تصوير تمام صفحات آن.

6. كارت ملي و 5 برگ تصوير آن.

7. 12 قطعه عكس 4*3 تمام رخ، عكسها بايد پشت نويسي شوند.

8. مدركي كه وضعيت نظام وظيفه دانشجو را مشخص كند. (ويژه برادران)

9. اصل حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت.10

10. -تاييديه پيش دانشگاهي(مراجعه به پست و دريافت رسيد پستي).

تاييديه تحصيلي

كليه پذيرفته شدگان، پس از اعلام نتايج از طريق سازمان سنجش، مي بايد با در دست داشتن تصوير گواهي پيش دانشگاهي به دفاتر پستي شهرستان خود مراجعه كرده و درخواست تأييديه تحصيلي خود را براي ارسال تاييديه مذكور به آدرس ذيل، به اداره پست تحويل داده و رسيد دريافت نمايند.

توجه: پذيرفته شدگان مي بايد آدرس «خراسان جنوبي، بيرجند،خيابان آيت الله غفاري، دانشگاه علوم پزشكي،  اداره كل امور آموزشي دانشگاه، صندوق پستي: 379 وكدپستي: 53577 - 97178» را  با عنوان گيرنده نهايي تاييديه تحصيلي در پشت پاكتي سفيد براي ارسال تاييديه تحصيلي درج نمايند.

فرم هاي ضروري جهت ارائه به آموزش كل و امور دانشجويي فرهنگي

توجه: دانشجوي عزيز ابتدا كليه ي فرم ها را دانلود و پرينت آن را تكميل و در زمان ثبت نام حضوري تحويل دهيد.

1. تكميل فرم مشخصات دانشجو( فرم به آموزش تحويل گردد.)        دانلود فرم

2. تكميل فرم مخصوص خانواده هاي شهدا و ايثارگران و داوطلبين منطقه يك( فرم به آموزش تحويل گردد.) دانلودفرم

3. تكميل فرم مخصوص داوطلبين منطقه 2و 3 ( فرم به آموزش تحويل گردد.)   دانلود فرم

4. تكميل فرم مشخصات دانشجو و الصاق عكس به اين فرم و ارائه آن به همكاران معاونت دانشجويي و فرهنگي در هنگام ثبت نام و مراجعه حضوري. (پس از تكميل اين فرم 2 سري كپي به همراه داشته و يك سري به حراست و يك سري به امور دانشجويي تحويل گردد.) دانلود فرم

5. تكميل و تنظيم  و ثبت فرم بازپرداخت تسهيلات دريافتي از صندوق رفاه دانشجويان در يكي از دفاتر اسناد رسمي كشور و ارائه آن به همكاران معاونت دانشجويي و فرهنگي در هنگام ثبت نام و مراجعه حضوري. دانلود فرم

6. تكميل و تنظيم فرم مشخصات خويشاوندان در يكي از دفاتر اسناد رسمي كشور و ارائه آن به همكاران معاونت دانشجويي و فرهنگي در هنگام ثبت نام و مراجعه حضوري. اين فرم صرفا جهت دانشجويان دختر متقاضي خوابگاه مي باشد.      دانلود فرم

7. تكميل فرم تعهدنامه حراست    دانلود فرم

نظام وظيفه

• دانشجو نبايد از نظر نظام وظيفه منعي براي تحصيل داشته باشد بنابراين پذيرفته شدگان غايب از نظر نظام وظيفه در موقع ثبت نام با مشكل روبرو خواهند بود و حتي مجوزي براي ثبت نام آنها وجود ندارد.

مكان ثبت نام

استان خراسان جنوبي- شهرستان طبس- بلوار امام رضا (ع)- دانشكده پرستاري طبس