• 1402/09/16 - 08:43
آقای عبدالهی روز دانشجو را تبریک گفت

پیام تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز دانشجو

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری طبس، رئیس دانشکده روز دانشجو را تبریک گفت. متن پیام ریاست دانشکده پرستاری طبس مصطفی عبداللهی، به مناسبت روز دانشجو به شرح ذیل است:

امروز، در روزی که با آرمان‌های آزادگی و اندیشه، دانشجویان عزیز کهنه‌ترین شاخه درخت آینده‌ای روشن و آزاد را در دل خود می‌پرورانند، افتخار داریم تا به همگان شادباش و تبریک جشن دانشجویی بفرستیم.

در این روز خاص، همچنین به یاد و خاطره شهدای ۱۶ آذرماه، دانشجویان شجاع و ایثارگر ایران، که با ریختن خون خود، بر دین، ایمان و آزادگی ایستادند، ادای احترام می‌کنیم. ایشان با قلب‌های پر از اندیشه و شجاعت، پایه‌های اراده‌ی ملت ایران را بر روی زمین گذاشتند.

امروز، شما دانشجویان عزیز در دانشکده پرستاری طبس به عنوان پرچمداران پیشرفت و تحقق آرمان‌های انسانی، نور امید و انگیزه‌ی جامعه‌ی ما هستید.

به این بهانه، از شما عزیزان که با انگیزه و پشتکار، تلاش می‌کنید تا در زمینه سلامت جامعه، نقشی برجسته و موثر داشته باشید، تبریک و تهنیت می‌گوییم. امیدواریم که راهتان هموار و پربرکت باشد و هر روز با دستاوردهای جدید، شما را به سوی اهداف بلندتر ببرد.

• گروه خبری :

امیررضا بیکی