اطلاعیه شماره یک دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ویژه پذیرفته شدگان کنکور سراسری 1400
معاونت های آموزشی و فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در اطلاعیه ای مشترک، به فرآیند ثبت نام دانشجویان جدید الورود پرداختند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این اطلاعیه آمده است:
ضمن عرض تبریک قبولی شما در این دانشگاه ، به اطلاع می رساند ثبت نام اولیه بصورت اینترنتی و غیر حضوری خواهد بود.
لازم به ذکر است پس از ثبت نام اینترنتی و دریافت شماره دانشجویی و کد رهگیری می بایست، کلیه فرم ها و مدارک تحصیلی خواسته شده را به آدرس دانشگاه پست پیشتاز و یا سفارشی نمایید.

زمان دقیق ثبت نام اینترنتی متعاقبا در اطلاعیه های بعدی در همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد.

همچنین جدیدترین اطلاعیه ها و آخرین اخبار پیرامون فرآیند اسکان در خوابگاه ها، تغذیه، تسهیلات دانشجویی، ایاب و ذهاب و... در پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه به آدرس birjand.mefda.ir اطلاع رسانی خواهد شد
1400/07/04