مسئول دفتر توسعه آموزش(EDO) منصوب شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان طبس، طی ابلاغی از سوی سرپرست دانشکده پرستاری طبس سرکار خانم دکتر «زهرا خزیر» عضو هیأت علمی دانشکده به عنوان مسئول دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری(EDO) منصوب شد. در متن ابلاغ جناب «مصطفی عبداللهی» خطاب به سرکار خانم «زهرا خزیر» آمده است:

به موجب این ابلاغ جهت پیگیری امور دفتر توسعه آموزش دانشکده پرستاری(EDO) طبس به عنوان مسئول دفتر توسعه منصوب تا در چارچوب قوانین و مقررات زیر نظر اینجانب و با هماهنگی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه انجام وظیفه نمائید. امید است در سایه اتکال به خداوند متعال، با تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از نظرات اعضاء محترم هیأت علمی در پیشبرد اهداف آموزشی دفتر توسعه آموزش دانشکده و ارتقاء سطح توانمندی اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان موفق باشید.
1400/12/09