جشن فارغ‌التحصیلی دانش‌آموختگان دانشکده پرستاری طبس برگزار شد

در این مراسم که در 19 خردادماه 1401 در سالن آمفی تئاتر دانشکده پرستاری طبس برگزار شد، جناب آقای مصطفی عبدالهی سرپرست دانشکده پرستاری، اعضای محترم هیات علمی و همکاران دانشکده نیز حضور داشتند.

جناب آقای عبدالهی سرپرست دانشکده در آغاز با تبریک برگزاری این رویداد و همزمانی با دهه کرامت و ولادت حضرت علی‌ابن موسی الرضا، با بیان اهمیت و حساسیت کار در رشته‌های پیراپزشکی از جمله پرستاری، اتاق عمل و فوریت‌های پزشکی برای تمامی دانش‌آموختگان در ادامه مسیر زندگی آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه از دانشجویان برتر در طول دوره‌ی تحصیلی که بالاترین معدل را داشته‌اند تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم، فارغ‌التحصیلی اولین گروه فارغ‌التحصیلان رشته کاردانی فوریت‌های پزشکی، اولین گروه فارغ‌التحصیلان رشته کارشناسی اتاق عمل به همراه پنجمین گروه فارغ‌التحصیلان رشته پرستاری در دانشکده پرستاری طبس جشن گرفته شد.

1401/04/02