بازدید مدیر بودجه وزارت بهداشت از دانشکده پرستاری طبس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان طبس، مدیر بودجه معاونت آموزشی وزارت بهداشت جناب آقای مهندس ربانی در تاریخ 23 خردادماه 1401 از دانشکده پرستاری این شهرستان بازدید نمودند.

ایشان به همراه معاون محترم توسعه جناب آقای دکتر دهقانی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند جناب آقای دکتر رئیسون و هیات همراه از فضاهای اداری و آموزشی دانشکده بازدید و برای پایش و ارزیابی عملکرد مالی و بودجه‌ای در بخش‌های این مجموعه حضور یافتند.

کارشناسان مالی و بودجه وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان طبس و سرپرست محترم دانشکده ایشان را همراهی نموده و توضیحات لازم را ضمن بازدید برای مسئولین بازگو نمودند. جناب آقای عبدالهی رییس محترم دانشکده پرستاری نیز ضمن عرض خیرمقدم خدمت مسئولین، گزارشی از وضعیت موجود، برنامه های در دست اقدام، ساخت و سازهای نیمه تمام، کمبود اعتبارات مالی، گسترش دانشکده، فعالیت‌های فرهنگی و وضعیت خوابگاه‌های  دانشجویان، مطالبی را عنوان نمودند.
1401/03/24