بازدید معاون محترم آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از دانشکده پرستاری طبس
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان طبس، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بیرجندآقای دکتر فرشید عابدی به همراه مدیر آموزشی دانشگاه آقای مهندس احسان صدر در روز سه شنبه 14 تیرماه 1401 بازدیدی از دانشکده پرستاری طبس داشتند. ایشان در ابتدا با مراجعه به بیمارستان شهید سید مصطفی خمینی طبس، از روند احداث بیمارستان آموزشی در این محل بازدید به عمل آوردند.

در بخش دیگری از این بازدید، با مراجعه به کلاس‌های درس و گفت‌وگو با دانشجویان روندهای آموزشی این دانشکده را مورد بررسی قرار داده و از اساتید محترم تقدیر و تشکر به عمل آوردند.

همچنین در نشستی صمیمانه با حضور سرپرست محترم دانشکده پرستاری طبس جناب آقای مصطفی عبدالهی و اعضا محترم هیات علمی این دانشکده، با تقدیر از تلاش‌های اعضا هیات علمی، در زمینه موضوعاتی مانند نیازهای آموزشی و کمک‌آموزشی و دغدغه‌های اعضا هیات علمی، مسائل مختلف حوزه‌های آموزشی و پژوهشی و اجرایی دانشکده پرستاری طبس و ارتقاء کیفیت آموزش گفت‌وگو و هم اندیشی نمودند.

1401/04/16