نام لاگ بوک لینک دانلود
  • 1398/09/02 - 14:10
  • - تعداد بازدیدکننده: 307
دانشكده پرستاري طبس

بازديد مدير امور دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي بيرجند از اماكن دانشجويي دانشكده پرستاري طبس

دكتر محمد ابراهيم عبدالرزاق نژاد مدير امور دانشجويي دانشگاه با همراهي ابراهيم ايوبي رئيس اداره خوابگاه ها روز يكشنبه 26 آبان ماه در سفري يك روزه به طبس از اماكن دانشجويي دانشكده پرستاري اين شهرستان بازديد كرد.

دانشكده پرستاري طبس
به گزارش روابط عمومي دانشكده پرستاري، بازديد از خوابگاه هاي دانشجويي،خوابگاه دخترانه در حال ساخت دانشكده، سلف سرويس، سالن هاي ورزشي و آمفي تئاتر و ساير واحدهاي آموزشي دانشكده و نشست با دبير اعضاي شوراي صنفي از برنامه هاي اين سفر بود
در نشست با اعضاي شوراي صنفي دانشكده پرستاري طبس مشكلات متعدد اين دانشكده مطرح و بررسي شد و مقرر گرديد اين موارد از جمله تغيير منو غذايي، انعقاد قرارداد كار دانشجويي با اعضاي شوراي صنفي و ... با پيگيري مسئولين دانشكده و همكاري مديريت امور دانشجويي دانشگاه صورت پذيرد.

• گروه خبری : دانشكده پرستاري طبس
کپی لینک کوتاه خبر: