نام لاگ بوک لینک دانلود
  • 1402/08/30 - 08:45
  • - تعداد بازدیدکننده: 403
حضور خانم دکتر سید آبادی در دانشکده پرستاری طبس

بازدید سرپرست اداره سلامت و مشاوره روان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از دانشکده پرستاری طبس

به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری طبس، سرکار خانم دکتر سید ابادی سرپرست اداره سلامت و مشاوره روان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از مرکز مشاوره دانشجویی دانشکده پرستاری طبس در روز سه شنبه 30 آبان ماه بازدید داشت و در جریان فعالیت ها و خدمات این واحد قرار گرفت و براساس شاخص های ارسالی از وزارت بهداشت بازدید و ارزیابی انجام شد.

در ادامه بازدید جلسه صمیمانه با اساتید مشاور دانشکده پرستاری طبس برگزار گردید.

آقای مصطفی عبدالهی ضمن عرض خیر مقدم وخوش آمد گویی از نقش فعال مشاوران در دانشگاه ها درادامه خدمات مشاوره ای و کاهش آسیب های اجتماعی و روانی دانشجویان سخن گفت. وی از کمبودها و مشکلاتی که در زمینه ارائه خدمات مشاوره روان به دانشجویان وجود دارد را مطرح نمود و درخواست مساعدت و همکاری از جانب مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند را خواستار شد. خانم دکتر سید آبادی نیز از نقش مشاوران و روانشناسان در رشد آموزشی تحصیلی و هیجانی دانشجویان اشاره نمود. ایشان همچنین ضمن بررسی مشکلات مطرح شده قول مساعدت جهت رفع مشکلات دفتر مشاوره روان دانشکده را داد.

• گروه خبری : گروه های مطالب,دانشكده پرستاري طبس
کپی لینک کوتاه خبر: